Vi har forbedret brukeropplevelsen din med en mobiltilpasset versjon av nettbutikken.

http://geotop.no

Din handlevogn: 0 varer.

MIKROMETEORITTER - ATLAS OF MICROMETEORITES

Art.nr. nymikronor


Vår pris NOK 748


Produktbilder
VERDENS VAKRESTE MIKROMETEORITTER – NY STOR PRAKTBOK I FARGER, ENGELSK. 

Mer enn 500 av Kihle/Larsens hi-res fargebilder av mikrometeoritter i stort format. For første gang presentert systematisk fra usmeltede til fullstendig smeltede mikrometeoritter, hver med en kort forklarende tekst på engelsk.

320 side I stort format, 290 x 310 mm, luksus-innbinding og kunsttrykk på 170 g Gallery Art Silk papir. Produsert og utgitt av Kunstbokforlaget DGB, Jon Larsen.

 

Etter at forskerne forgjeves hadde lett etter dem i mer enn hundre år, ble de urbane mikrometeorittene oppdaget i 2016 av en norske amatørgeolog. Det amerikanske Discover Magazine kåret dette til en av årets største oppdagelser og NASAs direktør Michael Zolensky uttalte at "Jon Larsen har funnet en ny dør tilbake til Solsystemets begynnelse".

Siden da har jakten på stjernestøvet blitt en populær hobby for naturinteresserte verden over. Prosjektet har blant annet blitt presentert i New York Times, National Geographic, på NRK Lindmo, Sommer i P2, osv.

Boken JAKTEN PÅ STJERNESTØVET har blitt en internasjonal bestselger og er oversatt til en rekke språk. I fjor kom boken STJERNEJEGER, som forteller den spennende historien om denne usannsynlige oppdagelsen.

Nå kommer den eksklusive praktboka ATLAS OF MICROMETEORITES som tar det hele opp til et nytt nivå. Aldri før har det vært mulig å se disse vakre juvelene fra verdensrommet i så sylskarpe gjengivelse. De mer enn fem hundre fantastiske bildene er tatt med en ny fototeknikk som er utviklet spesielt for dette prosjektet. Fotografiene er beundret av NASAforskere og meteorittinteresserte over hele verden, og et utvalg har blitt stilt ut i Agora Gallery i New York. Nå er det for første gang mulig å se disse bildene samlet i stort format mellom to permer. Mikrometeorittene er så vakre at det kan ta pusten fra en, en bok å drømme seg bort i.

Boken ATLAS OF MICROMETEORITES er inndelt i kapitler som systematisk følger klassifikasjonen av mikrometeorittene, fra fullstendig smeltet (glass) via de forskjellige krystallinske typene til helt usmeltede mikrometeoritter, inkludert alle overgangsformer. Med egne kapitler om rariteter, nye oppdagelser, erosjon, fossile mikrometeoritter og stjernestøvets historie.

Å samle på mikrometeoritter har blitt mulig for forskere og amatører over hele verden takket være Jon Larsen, og her er boken om og med mikrometeorittene som begynte det hele - den norske referansesamlingen, funnet på hustak fra Alta tilLindesnes. Stjernestøvet er det eldste faste stoffet som finnes i universet og ingenting har reist lengre. Noen mikrometeoritter er eldre enn Solsystemet vårt, mens andre inneholder vann og aminosyrer - byggesteinene for liv. Bli med i jakten på det utenomjordiske.

Boken utgis i begrenset opplag, kun 500 eks, utgitt av Jon Larsen, og kommer ikke i vanlig bokhandel. Forhåndsbestill ditt eksemplar via Geotop i dag. Har du spørsmål kan stjernejegeren Jon Larsen kontaktes her: jon.larsen@getmail.no

Ditt tips er nå sendt til kim@steinhaug.com
Vi behandler din henvendelse, vennligst vent...
Tips en venn - Fyll ut feltene under å klikk "Send tips"
Ditt navn

Din epost
Venns navn

Venns epost
Kommentar
Tips en venn - Fyll ut feltene under å klikk "Send tips"
Ditt navn

Din epost
Venns navn

Venns epost
Kommentar
Prisvisning


 

Følg oss på

 
 

 

 

 

  Easy Webshop er utviklet av Systemweb.no. | Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern | Mobilutgave