http://geotop.no

Din handlevogn: Du har 54 varer i kurven, til en verdi av 0 inkl. mva. Fullfør handel

Bilet Geoservice's personvernerklæring

Effektiv dato: 31. mai 2018

Bilet Geoservice, organisasjonsnummer 986 228 497 MVA ("vi", "oss", "våre") er forpliktet til å beskytte personopplysninger du oppgir til oss eller som vi samler om deg ("personlig informasjon"). Personlig informasjon er informasjon som identifiserer deg og / eller som gjelder deg, og kan omfatte ditt navn, adresse, fødselsdato, betalingskortdetaljer, kontoinformasjon og annen informasjon vi holder om deg.

Vi er en kontroller (også kjent som en "datakontroller") med hensyn til dine personlige opplysninger. Kontroller er en juridisk betegnelse og betyr at vi er ansvarlige for å bestemme hvilke formål dine personlige opplysninger behandles. Kontaktinformasjon finner du her.

Denne personvernerklæring beskriver hvordan din personlige informasjon samles, brukes og deles når du besøker eller kjøper fra http://geotop.no ("nettstedet").

Hvilke personopplysninger behandler vi?

Enhetsinformasjon: Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi inn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord du henviste til nettstedet, og for å spore generelle bruksmønstre på våre websider. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon."

Følgende teknologier benyttes for innhenting av enhetsinformasjon:

  • "Cookies" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen, og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om våres bruk av informasjonskapsler kan du lese mer her, cookie policy.
  • "Loggfiler" Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på våre servere. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilken type nettleser man bruker på våre sider, bredbåndsleverandører (ISP), operativsystemer, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon.
  • "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

Bestillingsinformasjon: I tillegg når du foretar et kjøp eller forsøk på å foreta et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, betalingsinformasjon inkludert kredittkortnummer, e-postadresse og telefonnummer. Registreringen av disse opplysningene er en forutsetning for at kjøpet kan gjennomføres. Vi henviser til denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon."

Følgende teknologier benyttes for innhenting av bestillingsinformasjon:

  • Skjemaer på nettsiden: Når du registrerer konto hos oss, foretar en bestilling eller redigerer din kundeprofil oppgir du bestillingsinformasjon.

Personlig informasjon: Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernerklæring, snakker vi både om Enhetsinformasjon og Bestillingsinformasjon.

Hvordan bruker vi dine personlige opplysninger?

I samsvar med databeskyttelsesloven behandler vi bare dine personlige opplysninger der vi har lovlig grunnlag for å gjøre det. Med hensyn til dine personlige opplysninger, er disse grunnene: (i) hvor det er nødvendig å yte tjenester til deg under utførelse av kontrakten vi har med deg; (ii) hvor vi er pålagt å gjøre det i samsvar med lov eller forskrifter (iii) hvor slik behandling er i offentlig interesse (iv) hvor du har gitt ditt samtykke, (v) hvor det er i våre legitime interesser å behandle dine personlige opplysninger, forutsatt at ingen av disse forstyrrer dine egne rettigheter, friheter og interesser.

I tillegg baserer vi deler av behandlingen på ditt samtykke. Samtykke innhentes ved markedsføringshenvendelser, brukerundersøkelser, kampanjer mv.

Enkelte behandlinger baserer seg på en interesseavveining, for eksempel analyse og videreutvikling av våre tjenester og nettstedet der vår legitime interesse knyttet til bruken av opplysningene veier tyngre enn evt. ulemper for den enkelte kunde.

Hva bruker vi dine personopplysninger til?

Vi behandler dine personopplysninger for følgende formål:

  • Når du kontakter oss via kundeservice: Avhengig av hva henvendelsen gjelder og hvilken kanal du kontakter oss fra (telefon, chat eller e-post), vil vi kunne ha behov for å vite hvem du er, hvilket produkt du har kjøpt, din adresse eller ditt telefonnummer. Vi vil innhente de opplysninger vi trenger for å hjelpe deg.
  • Oppfyllelse av plikter knyttet til salg: Dette omfatter oppfyllelse av våre forpliktelser overfor deg som kunde, herunder levering, relevant service, kundeoppfølging og besvarelse av spørsmål, samt oppfyllelse av våre plikter etter gjeldende regelverk.
  • Tilby deg relevante råd, oppfølgning og tilbud: Vi vil benytte dine personopplysninger for å gi deg relevante råd, oppfølgning og tilbud på produkter og tjenester relatert til det du allerede har kjøpt hos oss.
  • Etablering av kundeprofil: Vi vil kunne etablere en kundeprofil basert på kjøpshistorikk og tilgjengelige opplysninger som grunnlag for nyhetsbrev, produktinformasjon, tilpasset markedsføring og kjøpsanalyser.
  • Administrasjon av brukerprofiler: Vi har tilgang til din brukerprofil for å kunne administrere dine kontaktopplysninger og eventuelle samtykker til å motta vårt nyhetsbrev, deltakelse i kampanjer eller lignende.
  • Reklamasjoner og reparasjoner: Dersom du reklamerer på en vare eller ber oss om å foreta en reparasjon eller omlevering, vil vi trenge dine kontaktopplysninger for å kunne registrere reklamasjonen og gjennomføre reparasjon eller omlevering.
  • Elektronisk markedsføring: Dersom du eksplisitt har samtykket til det, vil vi benytte personopplysninger vi har om deg til å sende deg tilbud og informasjon om våre produkter. Vi benytter i denne forbindelse bl.a. den informasjonen vi har om dine tidligere kjøp for å gi deg tilbud som vi tror du vil være interessert i. Du kan når som helst gi oss beskjed om at du ikke lenger ønsker denne typen henvendelser ved å kontakte kundeservice.
  • Kampanjer og undersøkelser: Dersom du velger å delta i en undersøkelse, kampanje el. på nettstedet, vil du kunne bli bedt om å oppgi personopplysninger, slik som navn, adresse og/eller telefonnummer. Formålet vil være å kunne identifisere deg dersom du for eksempel vinner en premie.
  • Videreutvikling av tjenester og sikker drift: For å kunne videreutvikle våre tjenester og drive nettstedet på en god og forsvarlig måte, er vi avhengige av blant annet å kunne produsere statistikk om slikt som trafikk, kjøp og atferd på nettstedet. Vi vil også kunne ha behov for å skaffe oss kunnskap om svindel og å iverksette tiltak for å forhindre dette. Vi vil så langt som mulig basere oss på aggregerte data for disse formålene.

Hvem får tilgang til dine personopplysninger?

I enkelte tilfeller får andre virksomheter tilgang til dine personopplysninger. Vi deler dine personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Easy Webshop til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Easy Webshop bruker dine personlige opplysninger her: https://www.easywebshop.no/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics til å hjelpe oss med å forstå hvordan våre kunder bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Dine personopplysninger kan i spesielle tilfeller bli utlevert til relevant offentlig myndighet. Slik utlevering vil bare finne sted dersom vi er pålagt dette etter gjeldende lover og regler.

Overføring av dine personlige opplysninger utenfor EØS

Vi overfører ikke dine personlige opplysninger utenfor EØS-området. Hvis vi overførte dine personlige opplysninger utenfor EØS, tar vi alle rimelige skritt for å sikre at tilstrekkelige tiltak er på plass for å holde dine personlige opplysninger så sikre som de er i EØS, og i samsvar med denne personvernpolitikken.

Markedsføringskommunikasjon om nettstedet

Som bruker av nettstedet vårt kan du fortelle oss om du ønsker å bli kontaktet for markedsføringsformål, og i så fall hvordan vi kan kontakte deg.

Vi kan bruke dine personlige opplysninger til å tilby deg personlige opplevelser på vår nettside. Vi kan fra tid til annen levere tilpasset innhold ved å bruke informasjonskapsler for å forstå din oppførsel og nettpreferanser. For å forstå hvordan cookies brukes, vennligst les våres cookie policy.

Sletting

Bilet Geoservice sletter opplysningene om deg i tråd med krav i regelverket. Opplysninger om kjøp vil som hovedregel slettes når det ikke lenger er behov for å lagre opplysningene for å besvare kundehenvendelser og reklamasjoner, med mindre vi trenger opplysningene for å oppfylle andre legitime formål. Regnskapslovgivningen og annen lovgivning kan i enkelte tilfeller pålegge oss å lagre visse typer informasjon i et lengre tidsrom.

I stedet for å slette personopplysningene, kan det i enkelte tilfeller være aktuelt å anonymisere personopplysningene. Med anonymisering menes at alle identifiserende eller potensielt identifiserende kjennetegn fjernes fra datasett som tas vare på.

Dine rettigheter

  • Be om innsyn: Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg (også kjent som en forespørsel om tilgang til dine opplysninger).
  • Be om retting eller sletting: Du kan også be oss om å rette feilaktige opplysninger vi har om deg eller be oss om å slette personopplysninger. Vi vil så langt som mulig imøtekomme en forespørsel om å slette personopplysninger, men vi kan ikke gjøre dette dersom det er tungtveiende grunner for ikke å slette, for eksempel at vi må lagre opplysningene av dokumentasjonshensyn. Mange opplysninger kan du slette selv. Du kan for eksempel når som helst slette din profil hos oss.
  • Trekke samtykke tilbake: Dersom du har gitt samtykke til å motta henvendelser fra oss om tilbud på våre varer og tjenester, kan du når som helst trekke dette samtykket tilbake. Vi har lagt til rette for at du enkelt kan reservere deg mot denne typen henvendelser i hver henvendelse fra oss. Samtykke kan også trekkes tilbake ved å kontakte kundeservice.
  • Klage til tilsynsmyndigheten: Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på, kan du sende inn en klage til Datatilsynet.
  • Protestere mot direkte markedsføring: Noe som kan gjøres ved å velge ut direkte markedsføring enten via din konto eller ved å velge ut via kommunikasjon selv. Du har også rett til å motsette deg profilering i den utstrekning det kun gjelder direkte markedsføring.

Hvis du er usikker på dine rettigheter eller er bekymret for hvordan dine personlige opplysninger kan behandles, bør du kontakte din nasjonale myndighet for databeskyttelse.

Hvis du vil utøve noen av dine rettigheter, kan du gjøre det ved å kontakte oss som beskrevet nedenfor. Vær oppmerksom på at mens vi vil forsøke å imøtekomme enhver forespørsel du gjør med hensyn til dine rettigheter, er de ikke nødvendigvis absolutte rettigheter. Dette betyr at vi kanskje må nekte forespørselen din eller kanskje bare være i stand til å overholde den til dels.

Når du gjør en forespørsel om dine rettigheter, vil vi kreve legitimasjon. Vi kan også be om at du avklarer forespørselen din. Vi vil sikte på å svare på enhver forespørsel innen en måned etter at du har bekreftet identiteten din.

Pålogging via sosiale medier

For at det skal være enklest mulig for deg som kunde å handler hos oss tilbyr vi pålogging via konto hos Facebook, Google eller Twitter om du har det. Merk at om du benytter denne form for pålogging til nettstedet så vil personvernvilkårene for den aktuelle tjenesten gjelde for innsamling av personopplysninger eller bruk av informasjonskapsler mens du er innlogget.

Direkte markedsføring og «Do Not Track»-signaler

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vårt nettsteds datainnsamling og bruker praksis når vi ser et «Do Not Track»-signal fra din nettleser.

Data retensjon

Når du bestiller gjennom nettstedet, opprettholder vi bestillingsinformasjonen i våres system med unntak av når du ber oss om og frem til da, å slette denne informasjonen.

Endringer

Vi kan oppdatere disse personvernreglene fra tid til annen, og anbefaler derfor at du gjennomgår disse personvernreglene regelmessig. Når vi gjør noen vesentlige endringer i denne personvernreglene, vil vi varsle deg om at endringer er gjort.

Kontakt oss

For mer informasjon om våre personvernspraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å klage, vennligst kontakt oss via e-post på geotop@geotop.no eller via post ved hjelp av detaljene nedenfor:

Bilet Geoservice, Måltrostveien 33 a, Postboks 157, 1430 Ås

Ditt tips er nå sendt til kim@steinhaug.com
Vi behandler din henvendelse, vennligst vent...
Tips en venn - Fyll ut feltene under å klikk "Send tips"
Ditt navn

Din epost
Venns navn

Venns epost
Kommentar
Tips en venn - Fyll ut feltene under å klikk "Send tips"
Ditt navn

Din epost
Venns navn

Venns epost
Kommentar
Nyhetsbrev

Meld inn
Meld ut
Informasjon om nyhetsbrevet Informasjon om nyhetsbrevet

 

Følg oss på




NHM - UIO
Project Stardust - Facebook

In Search of Stardust   

 

 

  
NAGS  

  

 



 



Easy Webshop er levert av Systemweb.no. | Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern | Desktop versjon